metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mr Hyde ~Mr Hyde (Gość)11.10.2022 16:07

Do niewtajemniczonych, karty już są rozdane i sprawa wcześniej lub trochę później pójdzie już zaplanowanym torem. A porody będą odbywać się w domu lub w taksówce.

61

Piotr z Piotrkowa ~Piotr z Piotrkowa (Gość)11.10.2022 16:05

Wow, Piotrków Trybunalski, niegdyś miasto wojewódzkie, zostanie bez porodówki?! Pięknie się dzieje w PTB. miasto zapomniane przez rzeczywistość... PKP chętniej jeździ przez Tomaszów, AquaPark jest w Radomsku, a dzieci będą rodzić się w Łodzi albo w domach przy pomocy akuszerek... Bardzo smutna historia mojego kochanego miasta. Pojawiały się u mnie myśli o powrocie do Pkowa, zamieszkaniu z rodziną w moim rodzinnym mieście, ale jak obserwuje co się dzieje w ostatnim 10cio- czy 15to-leciu to płakać mi się chce.

71

mixer ~mixer (Gość)11.10.2022 15:32

Panie radny z PiS - nakłady na służbę zdrowia podobno rosną a tu takie kwiatki. Niech Pan walczy u swoich pryncypałów a nie pod szpitalem.

75

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat