Do niewtajemniczonych, karty już są rozdane i sprawa wcześniej lub trochę później pójdzie już zaplanowanym torem. A porody będą odbywać się w domu lub w taksówce.
Wow, Piotrków Trybunalski, niegdyś miasto wojewódzkie, zostanie bez porodówki?! Pięknie się dzieje w PTB. miasto zapomniane przez rzeczywistość... PKP chętniej jeździ przez Tomaszów, AquaPark jest w Radomsku, a dzieci będą rodzić się w Łodzi albo w domach przy pomocy akuszerek... Bardzo smutna historia mojego kochanego miasta. Pojawiały się u mnie myśli o powrocie do Pkowa, zamieszkaniu z rodziną w moim rodzinnym mieście, ale jak obserwuje co się dzieje w ostatnim 10cio- czy 15to-leciu to płakać mi się chce.
Panie radny z PiS - nakłady na służbę zdrowia podobno rosną a tu takie kwiatki. Niech Pan walczy u swoich pryncypałów a nie pod szpitalem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!